Gura bate…, sau ce face consilierul lupenean Aurel Uilecan pentru semenii sãi

Consilierul Aurel Uilecan de la Lupeni are o mare dilemã de când a ajuns în Consiliul Local: ce face pentru indemnizatia de consilier? NIMIC! Uilecan este ales al locuitorilor din Lupeni de aproape un an de zile, timp în care singura sa grijã este aceea de a se prezenta lunã de lunã pe la casieria institutiei.

Nu tu activitate, ori vreo initiativã, nici mãcar o participare de sustinere a initiativelor pe care municipalitatea le are în sprijinul cetãtenilor. Si asta în conditiile în care onor consilierul Uilecan se bate cu cãrãmida în piept cã el reprezintã ditamai Partid al Poporului lui Diaconescu. Adicã partidul din care face parte si senatorul resturilor, Haralambie Vochitoiu. Deci, e clar, lucrurile încep sã se lege. Ambii sunt buni doar sã batã din gurã pentru a-si face imagine, în schimb fug de muncã precum Dracu de tãmâie. Si mai au ceva în comun: FETITELE! Cicã, Auricã Uilecan a fost mare crai pe vreme când lucra la defuncta firmã de pazã Protector. Fostii sãi colegi vorbesc de faptul cã Auricã se ocupa cu oaresce favoruri/defavoruri cãtre diverse persoane din anturajul sãu, iar dintr-o astfel de combinatie o femeie s-a ales cu una bucatã copil pe care îl creste singurã la Deva. De ce singurã? Pentru cã tatãl, oare îl cunosti Auricã?, este un las!

Domnule consilier Aurel Uilecan este usor sã povestesti, dar tare greu sã-i ajuti efectiv pe oamenii  care te-au trimis în Consiliul Local sã faci ceva pentru ca ei sã o ducã un pic mai bine. Dacã pãlãria îti e prea mare, dã-ti DEMISIA si lasã locul unei persoane care vrea cu adevãrat sã se punã în slujba comunitãtii.

Marius MITRACHE

Advertisements

4 comentarii la „Gura bate…, sau ce face consilierul lupenean Aurel Uilecan pentru semenii sãi

 • 24 aprilie 2013 la 08:19
  Permalink

  Domnule Mitrache toti indivizii intra in politica pentru bani,de ce Uilecan sa se abata de la regula.Mai ales ca susnumitul cat a fost in campul muncii la EM Lupeni la service,apoi pensionar la o firma de paza a fost obisnuit cu bani la grupa mare,fara prea mult efort,daca ma intelegeti.Asa ca nu va mirati ca face si acum acelasi lucru la primarie,adica vorbarie multa si bani „moca” iar ca Uilecan mai sunt destui la primarie,ramane sa-i descoperiti !

 • 24 aprilie 2013 la 18:15
  Permalink

  WAW ! Sa fiu in ton cu partidul pe care il reprezinta domnul consilier Uilacan(NU Uilecan cum e scris in ziar) pot spune :Senzational ! Cum sa te iei de un om care nu face altceva decat sa fie cu coloana vertebrala intr-un Consiliu Local vandut pe 2 bani !Ce treaba are viata personala (sau ce a facut in tinerete) cu ce face pentru binele orasului???Il cunosc personal ,chiar daca suntem din partide diferite!De ce nu scrieti si cat bine a facut ,cate familii au avut un venit lunar ,angajandu-i la firma Protector?(a intervenit la directorul firmei pentru angajarea unui me,bru din familie)Pe langa cati directori au interveit consilierii sau primaru’ pentru angajarea unei persoane?De ce nu scrieti despre ultimul imprumut de 10 mii de euro pentru vacanta in Marea Britanie a unor angajati din Primaria Lupeni?De ce nu scrieti cati bani s-au luat de la Clubul Minerul Lupeni?( 3 mese la Gloria la preturi exorbitante,chiriile jucatorilor la preturi de Bucureti,salariile jucatorilor de mii de euro,etc)Astea de ce nu le scrieti ?

 • 25 aprilie 2013 la 01:57
  Permalink

  domnule Marius ,cu toata stima pentru ziaristi ,dar trebuie sa va contrazic ,domnu Uilecan este un om ,care se inplica in viata cotidiana ,a contribuit la organizarea ,campaniei de masurare a glicemiei si a tensiuni ,datorita lui si a domnului Catalin Titiianu ,au primit gratis si in decembrie si in luna asta cite 4 glicometre gratis,4 in decembrie ,4 in luna asta ,era totul bine organizat cu asistenta medicala cu tot ce era nevoie pentru aceasta camanie ,mentionez ca orcine puta sa vina sa isi faca testele nu conta daca esti din partidu pe carel atacati dumneavoastra atit de vehement sau nu ,glicometrele sa dat la cei ce aveau glicemia cea mai mare a fost mediatizat pe Kapital tv ,inafara de aceste doua campanii ,el sa inplicat in a ajuta oameni cu probleme sociale,ca nu a fost deacord cu plecarea [vizita ]delegatiei in strainatate a 7 persoane pe bani primariei ,cind primaria cere bani inprumut a isi achita datoriile ,drumurile din localitate sint cum sint ,ca a avut curajul sa vorbeasca pe Romania tv despre asta si ca nu vrea sa caciuleasca in fata primarului,il atacati stiti citeva propuneri a domnului Uilecan in sedintele de la primarie ,va zic eu ca sa va ajut desi eu nu is un ziarist ci un miner prost dar care tine cu adevarul a avut initiativa de a propune pista de heliport linga spitalul de la Lupeni ,unde cindva puteau ateriza elicopterele acu ii in paragina cu o mica investitie sar putea face dupa standarde europene ,ar fi bine,in caz de urgente medicale si numai,refacerea drumului in cartierul Stefan si la Carolina varog domnule ziarist mergeti si convingetiva in ce stare sint acolo drumurile sa nu vorbim de cartieru de casi din spatele magazinului LDL ei nu tot de Lupeni apartin ,nu platesc si ei inpozite,referitor la viata personsala a lui domnu Uilecan ,aveti dovezi palpabile ,credca nu sinteti ziarist incepator stiti ca o informatie fara dovezi si-n cazul articlolului poate sa se considere calomnie nu va speriati daca va da in judecata ,va rog nu ma-i dati in ziare asa ceva nu am nici un interes sa il apar pe consilier dar nu va ginditi ca tara merge asa de bine din cauza ca cei care au curaju sa zicaceva is calomniati daca se poate as dori sa imi raspundeti domnule ziarist

 • 25 aprilie 2013 la 12:57
  Permalink

  @Ionut
  sa inteleg ca nu conteaza calitatea morala a celor care te reprezinta in consiliul local atat timp cat actualmente ecea persoana face bine?ce sa-ti spun,am cunoscut un tip care a fost condamnat pentru viol si cand a iesit din puscarie se pocaise…ce crezi,ai fi avut curajul sa-ti lasi fiica singura cu acel tip?m-am saturat de lupi in piei de oaie,asa cum pare acest Uilecan.

Comentariile sunt închise.