Educația este pilonul de bază al oricărei societăți, spune Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara. Nu poți construi o comunitate dezvoltată, o comunitate puternică fără o bază educațională solidă.

Este nevoie de un sistem educațional modern și, mai ales, accesibil tuturor.

Mesajul lui Călin Petru Marian vine în contextul Zilei Învățătorului, cel care, după părinți și bunici, ne deschide calea cunoașterii, ne formează pentru viitor.

„Educația reprezintă pilonul de bază al oricărei societăți. Fără acest element definitoriu în evoluția noastră, ca oameni, ca și comunitate, nu putem să construim temeinic pentru viitor. Iar astăzi, când celebrăm Ziua Învățătorului, ne înclinăm cu mult respect și recunoștință în fața celor care, cu multă dragoste și dăruire, ne-au fost primii mentori pe drumul atât de frumos al cunoașterii. Fiecare dintre noi poartă în amintire un gest, o învățătură, un îndemn primit din partea dascălului care l-a pregătit și format pentru viață. Așa cum a făcut-o și mama mea, în dubla calitate: cea de părinte și cea de învățător. De Ziua Învățătorului, vă mulțumesc pentru dăruirea voastră, pentru munca și răbdarea pe care o depuneți în educarea copiilor noștri, pentru că ne-ați învățat să fim oameni! La mulți ani tuturor celor care ne îndrumă în viață! La mulți ani tuturor învățătorilor”, este mesajul transmis de Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara!

Călin Petru Marian vine în fața cetățenilor cu un angajament ferm de a promova educația. În parteneriat cu administrațiile publice locale, cu toți cetățenii județului Hunedoara, Călin Petru Marian va susține și va dezvolta infrastructura necesară pentru desfășurarea activităților în bune condiții în toate ciclurile preșcolare, școlare și universitare.

„În ceea ce privește educația, ne propunem să susținem în special construirea de noi creșe și grădinițe, acolo unde cerința de ocupare a locurilor este foarte ridicată, și învățământul profesional dual. Acest model integrat de educație combină învățarea în școală cu stagii practice la locurile de muncă, pregătind astfel elevii pentru a deveni membri productivi ai forței de muncă într-o varietate de domenii. Vom investi resurse considerabile în dezvoltarea și îmbunătățirea acestui sistem, asigurându-ne că tinerii noștri primesc educația și pregătirea necesare pentru a prospera într-o lume în schimbare rapidă”, subliniază candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Material comandat de Partidul Național Liberal Filiala Hunedoara Cod mandatar financiar 21240015. Realizat SCMBDReporter Media SRL