Conservatorii si-au exclus doctorita din partid

11Dupã scandalul legat de mafia halatelor albe din Hunedoara, conservatorii au exclus-o din partid pe sefa lor. Tatiana Fãgãdar nu mai este membrã a PC. Scandalul medical care a zguduit judetul Hunedoara, dupã ce medicii oncologi fãceau bani pe seama bolnavilor incurabili, se lasã cu urmãri si în politicã.

Astfel, conservatorii se dezic de cea care a condus filiala din Hunedoara si o exclud în urma desconspirãrii faptelor sale. „Biroul Executiv Judetean Hunedoara al Partidului Conservator a decis în 17 aprilie a.c., în conformitate cu articolul 20, Capitolul V din Statutul P.C., suspendarea doamnei Tatiana Fãgãdar Vasilescu din functia de presedinte al filialei municipale Hunedoara a Partidului Conservator, pânã la pronuntarea de cãtre instantã a unei sentinte definitive în cazul domniei sale”,  se aratã într-un comunicat remis presei de biroul PC Hunedoara.

În urmã cu aproximativ douã sãptãmâni, ea a fost retinutã si apoi arestatã la cererea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crimã Organizatã si Terorism, într-un dosar de înselãciune, în care au mai fost arestate nouã persoane.

Cei arestati detin în Hunedoara un lant de farmacii, ori sunt medici oncologi, care prescriau retete si încasau bani de la Casa de Asigurãri de Sãnãtate în detrimentul bolnavilor care mor cu zile.

Acestia sunt: Tatiana Fãgãdar, Elisabeta Mezo, seful Sectiei de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgentã din Deva, Alina Maura Popa, medic oncolog si sotul acesteia, Cãlin Popa, fost ofiter SRI, Cristian Dotiu si Ciprian Ban, administratori la o farmacie din Hunedoara, Ramona Goia, administratorul unei farmacii din Deva, si Adriana Enuta, care tinea contabilitatea firmelor implicate.

Diana Mitrache

Advertisements