SAMSUNGO femeie de 81 de ani din municipiul Petrosani a fost gãsitã în aceastã dimineatã fãrã suflare în casã. Vecinii si rudele nu au mai vãzut-o pe femeie de câteva zile motiv pentru care au alertat politia si pompierii.

La fata locului s-a deplasat o echipã de politie, pompierii si un echipaj SMURD care au gãsit-o pe femeia decedatã. Pentru a intra în apartament, a fost nevoie de spargerea usii.

”Am fost anuntati cã o persoanã este posibil sã fie blocatã în apartament de pe strada General Dragalina, ne-am deplasat cu doau autospeciale una de descarcerare si una de prim ajutor, am asteptat sã vinã un apartinãtor al familiei care a anuntat evenimentul dupã care am spart usa cu o rangã si am intrat în casã si am vãzut în pat o persoanã fãrã semne vitale. Am anuntat un medic care se vinã sã constate decesul”, a declarat Razvan Stancu, loctiitor Detasamentul de Pompieri Petrosani.

La domiciliului femeii s-au deplasat si rudele ei care povestesc cã nu au mai vãzut-o de câteva zile. Rudele femeii spun cã au încercat sã intre în casã, însã nu au reusit, usa fiind ferecatã cu lant pe interior.

”Avem o rudã care locuieste aici, ieri am luat un bidon de apã si l-am pus la usã, am sunat la telefon ieri toatã ziua si am venit aici azi dimineatã sã vedem, iar am sunat de la usã si se auzea telefonul cum suna în casã. Aveam cheie dar nu puteam intra cã era pus si lantul, era singurã. Au intrat, au spart usa si au vãzut cã era o persoanã decedatã în pat. Era bolnavã cu inima dar mai multe amãnunte nu stiu, eram rude dar nu era în întretinerea noastrã dar nu s-a lãsat ajutatã”, a spus nepotul prin aliantã al femeii.

SAMSUNGVecinii spun cã femeia suferea de mai multe boli si cã de aproximativ douã sãptãmâni nu au mai vãzut-o. ”Eu stiu cã s-a bãgat în casã. Acum douã sãptãmâni am vorbit cu ea iar de atunci nu am mai vãzut-o. Era bolnavã, e bãtrânã are 80 si ceva de ani. Nu are familie, nu are copii bãrbatul i-a murit, are ceva nepoti în Petrila pentru cã am înteles cã lor le-a dat casa. De douã sãptãmâni am vorbit eu cu ea iar de atunci nu am mai vãzut-o”, a declarat una din vecine.

Potrivit pompierilor, femeia a decedat în cursul zilei de luni. La fata locului s-au deplasat si reprezentantii medicinei legale. În cazul de fatã nu existã suspiciunea comiterii unei infractiuni.

Monika BACIU