7_siteParlamentari plãtiti cu bani multi si activitãti putine. Parlamentarii judetului Hunedoara si-au preluat mandatele de mai bine de trei luni. În tot acest timp, putini sunt cei care s-au remarcat prin activitate. Asta desi majoritatea au promis marea cu sarea în campaniile electorale.

Statul alocã bani multi pentru indemnizatiile parlamentarilor, pentru plata eutilitãtilor si a altor dãri la cabinetele parlamentare.

11 parlamentari în judetul Hunedoara

Judetul Hunedoara se poate mândri cu 11 parlamentari. 4 senatori si 7 debutati. În timp ce pentru a numãra parlamentarii din judet nu ajung degetele de la douã mâini, pentru a-i indica pe cei care au activitate ajung degetele de la o mânã.

Desi în campania electoralã au promis alegãtorilor cã îi vor ajuta, cã vor ajuta comunitãtile dacã ajung parlamentari, se pare cã alesii hunedorenilor au uitat ce au zis. Adicã li s-a sters memoria. Parlamentarii hunedoreni ar putea fi încadrati în douã categorii, ”asa da” si ”asa nu”.

Asa DA

La categoria ”asa da” se încadreazã deputatul PP-DD din Colegiul de Est Valea Jiului, Monica Iacob Ridzi care în acest mandat deja a depus 5 interpelãri si are mai multe initiative legislative atât pentru elevi cât si pentru viitoarele mãmici. Carmen Eleonora Hãrãu este un alt deputat din judetul Hunedoara care s-a remarcat în scurta perioadã de parlamentar cu activitate intensã. Aflatã la primul mandat, aceasta  a depus mai multe interpelãri si initiative legislative. În ceea ce-i priveste pe cei patru senatori din judetul Hunedoara, Cosmin Nicula si  Haralambie Vochitoiu s-au afirmat mai mult pe scena politicã.

Asa NU

La categoria ”asa nu” se încadreazã ceilalti parlamentari ai judetului Hunedoara care pânã acum nu s-au remarcat prin activitate parlamentarã. Asta desi le-au promis alegãtorilor cã vor ajuta comunitãtile din care fac parte.

Monika BACIU