Fiul unui fost primar din Petrosani s-a spânzurat

6_siteDurere fãrã margini în familia fostului primar al Petrosaniului Gheorghe Berca. La numai 26 de ani, fiul sãu si-a luat viata.

Se pare cã tânãrul ar fi avut ceva probleme financiare, sau cel putin asa vorbeste acum lumea. Avea o halã de ambalat PET-uri în apropierea cimitirului central si acolo a si fost gãsit. Doborât de probleme, George Berca a decis sã-si ia viata cu numai o zi înainte de a împlini 26 de ani. Tânãrul  a plecat de acasã încã de joi si de atunci nimeni nu l-a mai vãzut. Vineri, tatãl lui, fostul primar al municipiului Petrosani, Gheorghe Berca, a reclamat disparitia lui la Politia Municipiului Petrosani, dupã ce toatã noaptea a încercat sã dea de el. Cãutãrile i-au confirmat cele mai negre temeri: bãiatul sãu nu mai era în viatã. Prietenul sãu cel mai bun e cel care l-a gãsit fãrã viatã chiar în hala pe care o detinea. În buzunar avea un bilet prin care îsi cerea iertare familiei si prietenilor, asa cã nu existã suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. Gestul sãu i-a socat pe cei care îl cunosteau si care se pregãteau sã-l sãrbãtoreascã.

Carmen Cosman

Advertisements

Un comentariu la „Fiul unui fost primar din Petrosani s-a spânzurat

  • 25 februarie 2013 la 12:29
    Permalink

    DUMNEZEU SA-L IERTE ! O TRAGEDIE CARE AR RUPE INIMA ORICARUI PARINTE. FAMILIEI INDOLIATE SINCERE CONDOLEANTE. SA VA DEA BUNUL DUMNEZEU PUTEREA SA DEPASITII ACEST MOMENT TRAGIC.

Comentariile sunt închise.