T rupul fără viață al unui bărbat de 60 de ani a fost găsit în albia pârâului Maleia, miercuri dimineață. Cei care l-au observat au sunat imediat la 112, iar legiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Cadavrul a fost descoperit la ora 9,00 dimineață, când cineva a sunat la 112, iar polițiștii au sosit imediat la fața locului. Zona se află chiar în spatele pieței agroalimentare din Petroșani, vis a vis de sediul Poliției Municipiului Petroșani, iar malul de pe care se pare că a căzut omul are o înălțime considerabilă. „Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată de către o persoană că în albia pârâului Maleia se află o persoană căzută în apă. Echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, împreună cu specialiști din cadrul poliției municipiului Petroșani și urmează a fie stabilită cauza decesului”, a spus Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Legiștii au sosit imediat la fața locului și au luat cadavrul. Ei sunt cei care vor stabili cauza exactă a decesul bărbatului de 60 de ani.
Diana Mitrache