Straja îsi asteaptã turistii sã petreacã de „Ziua îndrãgostitilor” în vârf de munte. S-a mai umblat la preturi la unele cabane cu aceastã ocazie iar în weekend este programatã si o competitie de schi.

Peste cinci mii de turisti s-a estimat cã au fost în Straja week-end-ul trecut iar cabanierii se bazeazã cam pe tot atâti turisti si în aceastã sãptãmânã.

Pârtiile sunt numai bune, preturile mai mici decât în alte statiuni iar îndrãgostitii nu vor gãsi un loc mai bun de a-si sãrbãtori ziua. Asa cã, toti sunt asteptati în Straja pentru a petrece „Valentine’s Day” pe pârtia de schi si în cluburile si restaurantele din pensiuni si cabane.

Cele douã statiuni montane din Valea Jiului au fost asaltate anul trecut de sãrbãtoarea îndrãgostitilor de sute de cupluri de tineri care au tinut sã petreacã de „Ziua îndrãgostitilor” pe pârtiile de schi cât si în cluburile si cabanele din Straja si Parâng.

La Straja le-au fost pregãtite tinerilor îndrãgostiti mai multe surprize iar atractia principalã va fi „clubul subteran”, singurul de acest fel din tarã construit în adâncul muntelui.

Maximilian Gânju