Mult a fost, putin a mai rãmas. Mai este exact o lunã de zile pânã pe 8 Martie, atunci când femeia este sãrbãtoritã, rãsfãtatã si pretuitã. Sau, cel putin din punctul nostru de vedere, asa ar trebui sã fie. 

Restaurantele, hotelurile, barurile sau orice locatie care are vreun spatiu mai larg gen salã de evenimente, pun la cale petreceri incendiare care au sã tinã câteva zile în lant.  Doamnele, mai cu stare si care stiu ce vor, deja si-au asigurat câte un loc într-un restaurant cu nume si meniu sofisticat. Însã, atunci când au sunat sã facã rezervãrile, printre altele, nu au uitat sã întrebe despre deliciile care mai sunt oferite de organizatori în cadrul petrecerii. Adicã, mai soptit, mai pe fatã, întrebarea generalã a fost: “ Stripperi aveti?” De câtiva ani, în Valea Jiului aceasta este o conditie esentialã  de îndeplinit din partea  patronilor de restaurante atunci când pun la cale petreceri de femei. Si anul acesta, la data de 8 februarie, vã putem spune cu certitudine cã cele mai multe locuri la chefurile de luna viitoare, sunt adjudecate deja. “ Ca în fiecare an, si anul acesta mi-am fãcut o rezervare la un restaurant împreunã cu colegele de serviciu. Este o locatie undeva la munte, un loc mai retras. Meniul este unul bun, dar stiti cum este, nu asta conteazã cel mai mult. Atmosfera sã fie frumoasã ! ”, a declarat o femeie din Municipiul Petrosani. “ Noi, de circa trei ani mergem la acelasi restaurant. Anul trecut, cel putin, ne-am distrat foarte bine. Au fost si trei stripperi”, a spus si o domnisoarã.

Petrecerile din 2012, memorabile!

Facem o revenire în timp si ne aducem aminte de data de 12 martie 2012, atunci când cotidianul nostru publica materialul numit “Striptease-ul, dezmãt sau artã?” Ne puneam atunci întrebarea despre ceea ce înseamnã Striptease-ul pentru doamne si domnisoare, însã nu avem noi pretentia sã considerãm cã am si gãsit rãspunsul. Cele mai multe femei care au avut o rezervare la un restaurant cu un astfel de program special, au avut numai cuvinte de laudã de spus despre seara memorabilã de 8 Martie.  Putin mai timide la început, ele au ezitat sã intre în jocul lor si sã accepte rolul impus, însã mai târziu în noapte, spiritele s-au încins, iar simturile s-au mai eliberat. Stripperii, în diverse roluri pline de testosteron, au fost pe rând infractori obraznici precum cel din Bonnie and Clyde, marinari cu sex appeal sau militari plini de muschi si tatuaje. Si-au ales tintele, adicã femeile care îi priveau si mai de bunã voie, mai târâsi, le-au adus pe scaun. Aici, lucrurile s-au mai …dezgolit. Frumoasele, sãrbãtoritele, femeile, rosii la fatã de stânjenealã, iar mai apoi de emotie, au pus mâna! Nu toate, însã, ci unele si-au pãstrat impasibilitatea pânã la final. Asta nu i-a dezamãgit pe stripperii a cãror treabã a fost sã stoarcã îndrãznealã si mãcar un tremurat din buze cu gândul la mai mult…

În acelasi material prezentat de Cronica Vãii Jiului în data de 12 martie, trei stripperi au rãspuns unor întrebãri adresate de redactorul cotidianului nostru, iar dupã numãrul de like-uri si comentarii de pe Facebook la acest subiect, tindem sã credem cã rãspunsurile bãietilor au fost pe placul fetelor.  Acestea fiind scrise, nu ne rãmâne decât sã asteptãm sã vedem si chiar sã participãm (nu-i asa, fetelor?) la nebunia care se anuntã din nou în luna martie. Si, dacã vom merge sã  “documentãm” vreun subiect la o astfel de petrecere, vã promitem cã vã vom împãrtãsi impresiile cu care vom pleca acasã.

Luiza Andronache