SAMSUNGTrei dintr-o loviturã. Vorbim de trei masini avariate, din cauza unui sofer imprudent, care a gonir cu vitezã pe o stradã din Vulcan si s-a oprit numai în parcarea plinã cu masini.

A cãlcat acceleratia si nu s-a mai oprit decât în parcare. Este pãtania unui tânãr din Vulcan care a lovit masinile care se aflau în parcarea de la bloc si le-a produs maimulte pagube. Proprietarii vehiculelor povestesc cã au auzit un zgomot foarte puternic, iar când au iesit pe geam au vãzut ce li s-a întâmplat. „Am auzit o bubuiturã puternicã si am iesit afarã. Am gãsit masina în parcare, fãcutã praf. Ce sã mai zic? Aveam vitezã si nu s-a mai putu opri, cã era si polei”, spune proprietara uneia dintre masini. „Acum sã plãteascã cu asigurarea lui paguba. Masina mea e praf si dacã nu ai sigurantã în parcare, atunci unde sã o duc, în casã?”, spune si celãlalt proprietar pãgubit.

Politistii, care au ajuns imediat la fata locului, spun cã soferul vinovat a pierdut controlul volanului si, din cauza vitezei si a poleiului, nu s-a putut opri decât în masinile parcate în apropiere. „Accidentul s-a produs pe strada Traian. Soferul din Vulcan, pe un carosabil alunecos, a pierdut controlul volanului, a derapat si a lovit douã masini aflate în stationare. Ambele sunt grav avariate. Nu putem preciza dacã avea vitezã, dar cert este cã pe carosabil era polei”, spune agentul de politie Mihai Papuc, sef la Politia Rutierã Vulcan.

Accidentul s-a petrecut la lãsarea serii joi, iar oamenii din zonã spun cã mai mereu soferii calcã pedala de acceleratie pe aceastã stradã. „E raliu aici mereu. Din casã se aude cu ce vitezã trec mai ales la lãsarea serii si de aceea se întâmplã astfel de necazuri. Aici sunt scoli si nimeni nu face nimic sãne protejãm copiii”, spune un martor al accidentului.

Politia, însã, nu are cunostinte de viteza cu care soferii circulã pe acolo. „Nu pot spune cã se face raliu acolo, întrucât strada e îngustã si pe o parte sunt parcate masini, mai ales seara. Mai rãu e cã se formeazã polei”, a mai precizat Mihai Papuc.

Soseaua din zona în care s-a produs accidentul rutier este mai mereu acoperitã de un strat subtire de gehatã, din cauza canalelor care se scurg din Cartierul Dallas si care seara îngheatã, transformând carosabilul într-un veritabil patinuoar.

Diana Mitrache