M inutul 44: scapă Bogdan Petrescu, portarul Devei, Bădescu, iese la 20 m de poartă, îl faultează clar, se impunea cartonaș roșu, dar arbitrul Belega dă galben pentru simulare!?

O fază îndelung contestată de gazde, care ies mai hotărâte după pauză, cu minute de dominare concretizate printr-un gol superb, marcat de Herci (și nu cum scriu unii aiurea,… Adrian Farcaș, Caralicea !?) și o bară (min.70) Cocină de la 20 m! Oaspeții joacă în minus cu un om din min.55 (Cristi Creciunesc a văzut al doilea galben), apoi Kayondo (min.71) scapă ieftin, cu un galben, după un cot în figură aplicat lui Moise Bădărău.
Jiul obține o victorie importantă în fața unui adversar puternic, care în acest meci s-a remarcat mai mult prin… zarva băncii tehnice.

–––
Jiul Petroșani – C.S.M.Deva 2-0 (0-0)
● Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): Trașcă-Stoicoiu, Oct.Ionică, Adr.Marin, G.Turcu-Simoneac, Bădărău, Herci, Teleru (min.66 Caralicea)-Cocină, Bg.Petrescu (min.85 Mazilu).
● C.S.M.Deva ( antr.Ștefan Nanu): Bădescu-C.Dobre, Cr.Creciunesc (elim. în min.55), Al.Doboș, Bloj-Stelea (min.68 Fl.Teodorescu), Țoiu, Bogdanovici, Marinca-Kayondo, Al.Iordache.
Arbitru: Eduard Belega – C-lung Muscel
Spectatori: –
GOLURILE:
1-0: Herci (min.68), un șut senzațional la vinclu de la 22 m.
2-0: Caralicea (min.90) după o combinație cu G.Turcu, dintr-o acțiune superbă.
––-
VEHEMENȚI ȘI SUPĂRAȚI
De neoprit ieșirile verbale nesportive ale celor doi din staff-ul tehnic al Devei, Daniel Cherecheși (director sportiv) și Joszef Magyari (delegat), care mereu s-au rățoit la observatorul craiovean Marian Cătănescu, trimițând nu de puține ori „bezele” și spre banca Jiului.
UN JUNIOR CU „TUPEU”

Remarcabilă atitudinea lui Mihăiță Caralicea (18 ani), care a fost vioara întâi la golul ce a închis tabela de marcaj pentru Jiul în min.90: viteză, stăpânire de sine, siguranță.
ZICE SITE-UL!
O glumă bună pe site-ul liga2.prosport.ro, care îl dă ca autor al primului gol pe „Adrian Farcaș Caralicea”!?! Care Farcaș, portarul de rezervă?! Iar primul gol aparține lui Liviu Herci…
BRADUL, PRIMA VICTORIE!
● Aurul Brad câștigă la scor de forfait primul meci în actualul campionat, după …990 de minute (vezi Toni, alții stau mai rău…), rămânând în continuare pe ultimul loc ● Liderul C.S.M.Reșița zdrobește cu 6-1 în deplasare, la Șimian, Mediop reușind al treilea hat-trick al sezonului ● Surpriză la Tg.Jiu, unde Progresul Ezeriș egalează pe Pandurii, 1-1, în minutul 90+2 ● Voința Lupac, o revelație, bate cu 2-1 la Tg. Cărbunești, cu un gol al victoriei în minutul 89

GENU TUTU