Ortacii de la minele care se închid vor avea masã caldã

Angajatii de la cele trei unitãti miniere din Valea Jiului care sunt în programul de închidere, vor avea, în continuare parte de o masã caldã.

Asta dupã ce Societatea Nationalã de Închideri Mine Valea Jiului a încheiat un contract cu GTS Company care are ca obiect ”preparare si servire masã caldã pentru personalul cu activitate de subteran de la minele Petrila, Paroseni, Uricani”.

Contractul de peste 1 milion de lei a fost atribuit societãtii cu sediul în Aninoasa în urma unui procedeu în care nu s-a licitat, care a fost justificatã ca fiind o ”situatie de urgentã extrema survenitã în urma unor evenimente care nu puteau fi prevãzute de autoritatea contractantã, în conformitate cu conditiile stricte stabilite în directivã”. Contractul pentru masã caldã a minerilor de la cele trei mine ce fac parte din SNÎMVJ este de 1.247.280 lei, fãrã TVA. De precizat este faptul cã în cadrul Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului sunt angajati aproape 2500 de mineri, iar 500 dintre acestia vor pãrãsi sistemul în cursul acestui an prin disponibilizãri. Astfel, ortacii de la unitãtile miniere care intrã pe programul de închidere vor avea posibilitatea de a servi masa la cantinele de la Petrila, Paroseni si Uricani. ªi cel mai important aspect este acela cã vor beneficia de masã caldã. GTS Company Petrosani este reprezentatã de omul de afaceri Sorin Avrãmescu, însã din structura actionariatului mai face parte si patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani, Alin Simota.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Ortacii de la minele care se închid vor avea masã caldã

  • 23 ianuarie 2013 la 08:07
    Permalink

    Sa ramana drepturile noastre ale minerilor asa cum sunt acum indiferent de Societate (SNH – SNIMVJ sau Complexul Energetic Hunedoara )ca doar am votat cu PSD-ul.

  • 23 ianuarie 2013 la 13:15
    Permalink

    aceeeasi hotl

Comentariile sunt închise.