AU SUPRAVIEȚUIT!

V enind după șapte campionate (2014-2020) consecutive în Liga a IV-a Hunedoara, evident că pentru Jiul Petroșani a fost extrem de greu să reziste în eșalonul trei, în condițiile în care nu atacai competiția decât cu jucători de campionatul județean. Au fost ezitările de formulă din primele partide cu jucători care au dispărut pe parcursul campionatului (Adi Farcaș, Bocu, Mareș, Pârvulescu, Ghiur, Bălăuță) sau alții care n-au dat randamentul scontat, dar au fost câțiva care au dus greul competiției (Haring, Bg.Matei, Torkos, Bădărău, Mazilu), ceea ce dă speranțe pentru sezonul viitor.

JIUL PETROȘANI 2020-2021
Loc.8 18 4 7 7 18-29 19p.
-acasă: 9 4 3 2 13-8 15p.
-deplasare: 9 0 4 5 5-21 4p.
Antrenor: Damian Militaru
Echipa standard: Haring (A.Farcaș)-Stoicoiu (C.Ionică), Bg.Matei, Torkos (Bocu), Arcuși (Keszeg)-G.Szekely (Cl.Miron), R.Sandu, Mazilu (G.Turcu)-Mărmăneanu (Cuibari).
Au mai jucat: Bălăuță, Ghiur, Pârvulescu, Perșe, Tuță, R.Bălan.
Golgeteri: 7g.-Bg.Matei, 4g.-Bădărău, 2g.-Mazilu, Cuibari, 1g.-G.Turcu, Perșe, Mărmăneanu.

„A fost greu, dar ne-am călit”
declară Damian Militaru, antrenorul echipei Jiul Petroșani
„Puțini ne dădeau șanse la startul campionatului dar iată că până la urmă ne-a ieșit! Echipa cu jucători numai din Valea Jiului s-a sudat din mers, am avut destule emoții, dar totul s-a încheiat cu bine. Dacă am fi avut suporterii lângă noi, la stadion lucrurile ar fi mers și mai bine, i-am simțit însă aproape pe rețelele de socializare. Au fost și destui jucători care ne-au nemulțumit, vor face cu siguranță niște implanturi pentru sezonul viitor, binențeles cu ajutorul Primăriei și a Consiliului Local care au fost aproape de noi. Cred că în viitorul campionat vom face saltul spre sfera superioară a clasamentului”.

Advertisements