Copil de 3 ani înecat la joacă

U n copil de numai 3 ani a pierit înecat în apa râului Cerna, în timp ce se juca pe mal. Trupul fără viață al micuțului a fost găsit în apă, aproape de miezul nopții de duminică. Cel mic era în zonă cu tatăl său. Un copil de 3 ani din Topliţa a pierit înecat în râul Cerna. Alarma s-a dat dumunică, în jurul orei 20.30, iar Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic.
Imediat, la fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipajul SMURD și a reprezentanților I.S.U. Hunedoara. Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor. Cel mic venise pe maulul apei cu tatăl său. Și, timp de mai multe minute s-a jucat aruncând cu pietre în râu. Apoi a alunecat și a fost luat de apă, fără ca tatăl său să mai poată face ceva.
După ore bune de căutări, în jurul orei 00.00, trupul micuțului a fost găsit în apa râului, la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut. Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabirii cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care s-a produs nefericitul incident.
Diana Mitrache

Advertisements