Sute de oameni din Petroșani așteaptă constructorii care să le anvelopeze blocul

S ute de locuitori ai municipiului Petroșani așteaptă constructorii care să le anvelopeze blocul. Cu banii dați la asociații și cu
proiecte câștigate de municipalitate, oamenii așteaptă ca o firmă să participe la licitațiile organizate de primărie pentru anveloparea blocurilor.
Municipalitatea de la Petroșani caută constructori care să execute lucrările de anvelopare ale mai multor imobile de pe raza localității. sunt proiecte pe fonduri europene, iar până acum au avut loc mai multe proceduri e acest gen, însă, unele fără rezultat. În alte cazuri municipalitatea a reușit să atribuie doar câte un lot, adică câte un bloc unde să se execute lucrările de eficientizare termică.
De această dată, municipalitatea de la Petroșani caută un
constructor care să execute lucrări de reabilitare la 2 blocuri de locuințe respectiv, Bloc 3 str. Aleea Poporului (Lot 1) și Bloc 19 str. General Vasile Milea (Lot 2) în vederea cresterii eficientei energetice a acestora si a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentatiilor tehnice pentru obiectivele de investiții.
Prin achiziționarea contractului/contractelor de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv
verificarea tehnică a proiectelor și executia lucrărilor pe loturi. Contractul inițial a cuprins trei loturi, însă, în cazul unui bloc atribuirea contractului a avut loc anul trecut.
1.539.776 lei este
valoarea contractului de lucrări, iar ofertele se pot depune până în data de 8 aprilie.
Monika BACIU

Advertisements