Reporter: După o serie de meciuri amicale bune, ați clacat lamentabil la Hunedoara 1-6!?
Toni Sedecaru: Se poate spune și așa… Adevărul este că echipa s-a crezut invincibilă după partidele bune făcute anterior, la Hațeg, la Cugir, la Rovinari, dar uite că lucrurile nu au stat chiar așa…Am jucat bine în prima jumătate de oră, am luat un gol aiurea la 1-0, a venit 2-0 și apoi au căzut dintr-o dată, inexplicabil.

Reporter: Cum stăm cu lotul?
Toni Sedecaru: Avem 19 jucători, dintre care doi portari. Perioada de transferări s-a încheiat, mai putem aduce doar jucători liberi de contract. Avem o singură noutate, Petrariu de la Inter Petrila, Bocu a părăsit echipa.

Reporter: Ce program aveți în continuare, până la reluarea campionatului?
Toni Sedecaru: Mai avem un meci amical sâmbătă, 6 martie, la Petroșani, cu C.S.O. Cugir, un fel de retur, apoi facem testările pe 9 martie la Hunedoara, pentru COVID.
Ne antrenăm zilnic la stadionul „Petre Libardi”, avem echipament nou, totul e bine. Înfrângerea de la Hunedoara a fost un accident.

Reporter: Cum va fi returul? Rezistăm în Liga a III-a?
Toni Sedecaru: Eu zic că da… Important este să câștigăm cele patru meciuri pe teren propriu, cu Gaz Metan II Mediaș, Minerul Costești, Viitorul Șelimbăr și Hermannstadt Sibiu. Dacă luăm și un punct în deplasare, nu ne facem probleme. Eu cred că avem capacitatea de a menține echipa pe linia de plutire, să nu uităm că am abordat acest campionat cu jucători care au jucat doar în Liga a IV-a. Mari pretenții nu putem avea anul ăsta, vom vedea din sezonul viitor. Să trecem noi cu bine acest retur și apoi lucrurile vor sta altfel.

GENU TUTU