Pentru prima oara, angajatii societatii furnizoare de apa potabila din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, l-au primit pe Mos Craciun alaturi de copiii lor.

Directorul societatii, Costel Avram, a invitat toti angajatii sa ciocneasca o cana de vin fiert, langa o farfurie de fasole cu ciolan, iar 400 dintre ei au raspuns prezent. La manifestarea organizata miercuri dupa amiaza la sediul firmei au venit împreuna cu copiii, pentru ca anul acesta a venit si Mos Craciun, ci cadouri pentru cei mici.

Si tot Costel Avram s-a gandit sa aduca un zambet pe chipul petrilenilor, pentru care a organizat, tot în premiera, un concert de colinde în aer liber.

Manifestarea, denumita „Colindam, Doamne Colind”, are loc joi în Parcul Copiilor din Petrila si este organizata de PNL Petrila, organizatie condusa de Costel Avram, în parteneriat cu Asociatia „Rosa Multiflora”. „Este pentru prima data cand în Petrila se organizeaza un concert de colinde în aer liber. Am vrut sa le aratam oamenilor ca suntem mereu alaturi de ei, nu doar în campaniile electorale, si sa le uram si în acest fel un Craciun fericit, cu sanatate!”, a declarat liderul PNL Petrila, Costel Avram. Petrilenii vor fi colindati de un grup de colindatori de la Scoala Generala „I.D. Sîrbu”, de Valentin Crainic, Ovidiu Olari si Cristian Fodor, cu participarea speciala a cunoscutilor interpreti Florentina si Petre Giurgi, din Maramures.

Carmen Cosman