Bradetul, pazit si iarna

Desi este plina iarna, temperaturile exterioare sunt scazute iar zapada are aproape jumatate de metru, Politia Locala continua sa pazeasca dalele si stalpii de iluminat de la Bradet.

Astfel, pe timp de noapte, cate o echipa formata din doi politisti sta în zapada, asigurand paza obiectivului. Chiar daca acest lucru li se pare unora inutil si “peste mana”. “Nu se poate spune ca nu este necesara paza zonei respective pentru ca acolo au fost investiti niste bani si nu vrem sa dispara ceva de acolo sau sa fie distrusa zona. Stiu ca nu le este usor nici politistilor locali sa stea acolo, noaptea, în frig dar asta este situatia”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Reabilitarea zonei Bradet a facut parte dintr-un proiect mai amplu care a necesitat o serioasa investitie baneasca. Acesta este motivul pentru care edilii locali nu vor sa riste si sa se trezeasca, peste noapte, ca zona a fost vandalizata. Mai ales ca, tinand cont de “experienta” acumulata în ultimii ani, exemplele în acest sens sunt numeroase.

Mircea Nistor

Advertisements

Un comentariu la „Bradetul, pazit si iarna

  • 20 decembrie 2012 la 22:07
    Permalink

    Acolo tat axis corporate security este ca sa stiu sa nu ma angajez apropo o gramada de oameni si-au dat demiasia de la 1 noembrie 2011 pana acum in 20 decembrie 2012.

Comentariile sunt închise.