Administratia de la Lupeni s-a implicat in problema salvatorilor montani

Problemele salvatorilor montani din Lupeni au fost, intr-un final, rezolvate. Astfel, salvamontistii si-au primit dupa mai bine de un an diurnele de masa, banii pentru combustibil si alte cheltuieli.

”Acum suntem la zi, s-a rezolvat problema in cele din urma. Primaria Lupeni suporta toate cheltuielile, pana se va semna contractul de colaborare cu Serviciul Public Judetean Salvamont Hunedoara, in vederea finantarii activitatii pentru toate domeniile schiabile din Straja, Parang si Pasul Valcan. Avand acest protocol, situatia banilor se va schimba. Noua Primaria Lupeni ne-a platit toate diurnele de masa, combustibilul, datorii care erau de anul trecut”, a declarat George Resiga, seful Salvamont Lupeni.

Cornel Resmerita, primarul municipiului Lupeni, sustine si el varianta asocierii cu SPJS Hunedoara. ”Primaria municipiului Lupeni a facut o asociere cu Consiliul Judetean Hunedoara, asociere conform careia CJ va suporta 80% din cheltuielile salvamontistilor. In prezent, primaria nu mai are datorii catre salvatorii montani, s-a platit absolut tot catre ei, nu mai avem nicio datorie, in afara de cea curenta, care depaseste cu putin suma de 2.000 de lei. Ma bucur ca am reusit sa ajungem la o intelegere si nu mai sunt tensiuni”, sustine primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita. (Anamaria NEDELCOFF)

Advertisements

Un comentariu la „Administratia de la Lupeni s-a implicat in problema salvatorilor montani

  • 9 februarie 2012 la 09:30
    Permalink

    cum se implica in subventionarea Gcaloriei?

Comentariile sunt închise.