Organizatorii competiției Red Bull Oslea Hike and Ride au stabilit niște reguli stricte pentru desfășurarea concursului. Măsurile adoptate vin în contextul pandemiei de corona­virus, pentru a limita răspândirea infecțiilor.
”Așa cum v-am spus când am anunțat cea de a 10-a ediție de Red Bull Oslea Hike and Ride, vor exista niște reguli noi. Așadar, pentru a ne putea desfășura evenimentul în condiții de siguranță în contextul actual, trebuie să luăm anumite măsuri. Printre ele, este important să vă anunțăm faptul că accesul publicului este restricționat în zona unde se desfășoară evenimentul, fiind posibilă doar prezența organizatorilor și a participanților. Suntem siguri că ne înțelegeți întrucât trebuie să evităm aglomerarea zonei și să respectăm regulile de distanțare socială. Stați liniștiți, știți deja că vom avea fotografii și materiale video care să exprime exact atmosfera de la noi, așa că nu veți rata nimic. Poate doar frigul”, arată organizatorii.
Red Bull Oslea Hike & Ride este o competiție de schi și snowboard, singurul eveniment de hike & ride din România și are loc în Masivul Oslea. An de an, competiția atrăgea sute de sportivi și de persoane dornice să iasă la o plimbare în natură.
Monika BACIU