Municipalitatea de la Petroșani caută, din nou, un constructor care să modernizeze un bloc de locuințe. 1.068.871 de lei este valoarea contractului de lucrări.
Unul dintre loturi a fost atribuit, încă de anul trecut, iar pentru lotul 2 din cadrul contractului, cel care vizează lucrările de reabilitare a blocului 1B de pe strada Șt. O.Iosif încă se mai caută constructor.
”Se executa lucrări de reabilitare la 1 bloc de locuinte respectiv: Bl. 1B str. Șt. O. Iosif (Lot 2) în vederea cresterii eficientei energetice a acestuia si a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentatiilor tehnice pentru obiectivul de investitii. Prin achizitionarea contractului de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv verificarea tehnică a proiectului și executia lucrărilor pentru Lotul 2: Bloc 1B str. St. O. Iosif. (Lotul 1- Bl. 2 Str. Pacii a fost atribuit în urma derulării  procedurii de atribuire aferentă anunțului de participare simplificat nr. SCN1061221 din data de 09.01.2020)”, arată documentul.
În luna decembrie, procedura de licitația a fost anulată  pe motiv că ”au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme”. La licitație s-a prezentat o asociere de firme. 4 martie este data până la care se depun ofertele. Lucrările sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional.
Cosmin BACIU