Noi medici la Spitalul din Petroșani

Organigrama Spitalului de Urgență din Petroșani s-a modificat, însă, este nevoie și de aprobarea Consiliului Local în acest sens.
Modificările vin ca urmare a pensionării unor cadre medicale, dar și prin încheierea unor noi contracte de muncă. Urmare a încetării contractului de muncă prin pensionare la limita de vârstă, demisie sau cu acordul ambelor părți, s-au vacantat 7 posturi de medici, opt posturi de asistente medicale și trei posturi de personal auxiliar.
”Având în vedere art. 21 din Legea nr. 136/2020, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, s-au încheiat CIM pe durată determinată pentru 2 medici (în CSM și UPU-SMURD) și un biolog debutant (în Laboratorul de analize medicale)”, arată documentul SUP.
Ca urmare a finalizării pregătirii în rezidențiat, s-au prezentat la un post de medici specialist Medicină internă și un medic specialist Chirurgie generală.
”Promovează în an superior de rezidențiat, un medic rezident an IV și 2 medici rezidenți an III. Ca urmare a confirmării ca rezidenți pe post prin Ordinul MS. Nr. 2079/07.12.2020, s-au încheiat CIM de muncă pe durată nedeterminată cu 9 medici rezidenți pe specialitățile Medicină de urgență, diabet zaharat, medicină de laborator, nefrologie, neurologie, pediatrie, medicină fizică și reabilotare, neurochirurgie, neonatologie și un farmacist rezident”, mai arată documentul.
Cosmin BACIU

Advertisements