Autorul tâlhăriei din Vulcan este recidivist

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au cerut arestarea preventivă a individul, iar judecătorii au admis cererea.
Griga Ovidiu de 33 de ani, din Vulcan, ar fi urmărit o tânără, a prins-o și lovit-o în scara blocului în care locuia și a jefuit-o. Asistat de un apărător din oficiu, recidivistul a cerut judecătorului de drepturi și libertăți să fie lăsat în arest la domiciliu pe perioada cercetărilor, cerere care i-a fost respinsă imediat.
Bărbatul abia scăpase din pușcărie după executarea unei pedepse primite tot pentru tâlhărie. Griga țintea doar femei, pe care le urmărea și apoi le tâlhărea. În anul 2018 două femei din Lupeni i-au căzut victime, acesta fiind și motivul pentru care a primit 3 ani și 4 luni de închisoare. Zilele trecute o tânără a reclamat că o persoană necunoscută i-a sustras, prin violenţă, ghiozdanul pe care îl purta pe umăr și în interiorul căruia deținea mai multe bunuri, precum şi un telefon mobil, pe care îl ținea în mână. Tâlhăria a fost comisă în scara blocului în care locuiește fata, iar poliţiştii au stabilit că a fost urmărită de suspect. Individul a fost prins și dus la sediul Poliției Municipiului Vulcan pentru audieri, polițiștii găsind asupra sa și bunurile sustrase de la tânără.

Advertisements