Ocupanta locului 8 în liga a III-a, seria a 7-a, s-a reunit luni, 18 ianuarie la stadionul ”Petre Libardi” din Lunca Jiului, în vederea atacării stagiului de pregătire de iarnă.
Au fost prezenți Damian Militaru (antrenor principal), Toni Sedecaru, Cosmin Kanduth, Sorin Ghițan (antrenori secunzi), Mugurel Radu (delegatul echipei), Bebe Fage (masor).
Au răspuns prezent la prima întâlnire 21 de jucători, mai puțin față de tur. Mareș și Pârvulescu care și-au manifestat dorința de a pleca la alte echipe.

Pregătire la Petroșani

Jiuliștii se vor antrena zilnic, de luni până vineri la stadionul ”Petre Libardi”, urmând ca de luni 1 februarie să intre într-un semicantonament de zece zile, la stadion, cu două antrenamente zilnic, încercând după această perioadă să contacteze și 2-3
meciuri amicale, până la reluarea campionatului pe 13 martie.
”Vrem să mai aducem jucători”
Antrenorul Damian Militaru declara la debutul pregătirii de iarnă: ”Este important că jucătorii au revenit la echipă cu poftă de fotbal. Trebuie să mai completăm lotul cu 2-3 jucători, mai ales că Pârvulescu și Mareș au plecat. E foarte important, se știe că de-a lungul competiției apar destule accidentări sau suspendări și nu vrem să rămânem descoperiți. Sper că vom găsi soluțiile pentru aducerea unor jucători. Ne dorim, deasemenea, ca publicul să revină pe stadioane, fotbalul a devenit mult mai trist cu tribunele goale”, a spus Damian Militaru.