Un cartier întreg din Vulcan este alimentat cu apă în regim de avarie, din cauza ploilor torențiale din ultimele zile.
Apa Serv spune că oamenii primesc apă, dar conducta a fost distrusă pe o porțiune, din cauză că viitura a produs alunecări de teren.
Potrivit unui comunicat remis de Apa Serv, ca urmare  a alunecărilor de teren, din zona Morișoara,  s-a produs distrugerea a aproximativ 50 m din conducta de alimentare cu apă. Aceasta  deservește un cartier întreg și acum oamenii primesc apă de la o cișmea.
„Apa Serv face eforturi pentru restabilirea în parametrii a sistemului de alimentare cu apă potabilă. Deocamdată  se  poate asigura alimentarea cu apă potabilă în regim de AVARIE, cu presiune scăzută în zona Cartierului Micro 3B din municipiul Vulcan. Între timp, Apa Serv va asigura necesarul de apă printr-o cișmea montată în zona blocului nr. 8 de pe strada Mihai Eminescu”, se arată în comunicatul remis presei de societatea de distribuție a apei.
În noaptea de luni spre marți în Valea Jiului a fost roșu de inundații și mai multe gospodării și terenuri au fost inundate. Apele de munte au antrenat viituri pe versanți, iar în zona Morișoara conducta a fost pur și simplu smulsă din acest motiv și deteriorată.
Diana Mitrache