A murit în casa cuprinsă de flăcări

 

Pompierii militari din Valea Jiului au avut de intervenit pe perioada minivacanței la mai multe evenimente, cele mai multe fiind incendii.
Un bărbat și-a pierdut viața din cauza focului care i-a cuprins locuința iar o altă familie a rămas fără nimic în prag de sărbători.
Un bărbat de 52 de ani, din Petroşani, a fost găsit carbonizat în locuința sa din cartierul Colonie, în ajuns de Sfântul Andrei. Omul se încălzea cu haine cumpărate de la depozitele second-hand, cum fac numeroase familii sărace din cartierul respectiv, și ar fi lăsat sacii cu deșeuri textile în apropierea sobei. ”Pompierii Detaşamentului Petroşani s-au alertat (…) în urma unui apel la 112 ce anunţa un incendiu în desfăşurare la o casă situată pe strada Cuza Voda, din munici­piul Petroşani. Cele cinci echipaje de pompieri şi un altul de prim ajutor, ajunse rapid la locul intervenţiei, au constatat că arderea se manifesta cu flacără şi cu degajare masivă de fum în interiorul imobilului. După stingerea incendiului, pompierii au găsit într-una dintre camere trupul carbonizat la unui bărbat, în vârstă de 52 de ani”, a precizat ISU Hunedoara.
Câteva ore mai târziu militarii au fost alertați la un alt incendiu izbucnit la o altă casă din Petroșani. Focul a mistuit trei camere iar o familie a rămas fără nimic în prag de sărbători.
Maximilian Gânju

Advertisements