Două mașini s-au ciocnit violent ieri după-amiază, în apropiere de mănăstirea Lainici. Șoferii se pare că circulau cu viteză și impactul a fost unul puternic. Trei oameni au ajuns la spital.
Două mașini s-au ciocnit pe DN 66, în apropiere mănăstirii Lainic, pe un drum cu marcaje rutiere, care ar trebui să limiteze viteza mașinilor. A fost nevoie de mai multe echipaje de descarcerare, pentru că oamenii care au sunat la 112 au anunțat că mașinile sunt grav avariate.
La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești-Jiu, precum și 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj.
Echipajele care au venit să acorde primul ajutor au constatat că, în urma impactului, au rezultat 3 victime. Două femei cu varste de 17, respectiv 45 de ani și un bărbat în varsta de 52 de ani au fost răniți. La sosirea echipajelor, cele 3 victime reușiseră să iasă singure din autovehicule și erau in stare de conștiință. Polițiștii spun că accidentul a fost provocat de femeia de 42 de ani din Lupeni, care a făcut o depășire neregulamentară pe linie continuă. Acesta a fost momentul în care s-a izbit frontal de mașina ce venea dinspre Târgu Jiu și care era condusă regulamentar de un bărbat de 52 de ani.
Toți au fost preluați de către echipajele din cadrul SAJ Gorj si transportate la spitalele din Tg-Jiu si Bumbești-Jiu.
Diana Mitrache