Numaratoare paralela. USL castiga detasat la Hunedoara

Situatie fara precedent in judetul Hunedoara, unde USL a castigat din prima 9 din cele 10 mandate de parlamentar, potrivit numaratorii paralele a voturilor. Singurul colegiu unde nu se cunosc, deocamdata, rezultatele finale, este Colegiul nr. 4 Petrosani- Petrila – Aninoasa, unde Ioan Rus a obtinut putin sub 50 la suta, insa mult mai multe voturi decat actualul deputat Monica Iacob Ridzi (PP-DD).  In schimb, conform numaratorii paralele, urmatorii nu mai tebuie sa astepte redistribuirea: Colegiul 1 – Laurentiu Nistor, Colegiul nr. 2 – Natalia Intotero, Colegiul 3 – Dan Radu Rusanu, Colegiul 5 – Cornel Cristian Resmerita, Colegiul 6 – Bogdan Radu Timpau si Colegiul 7 – Carmen Eleonora Harau – pentru Camera Deputatilor. La Senat castigatorii ar fi Cosmin Vasile Nicula, Mariana Campeanu si Dorin Paran. Prezenta la urne in judetul Hunedoara a fost la ora 21 de 43, 05. In mediul urban procentul a fost de 41,89% , iar in mediul rural – 47,08 %.

Carmen Cosman

 

Advertisements

5 comentarii la „Numaratoare paralela. USL castiga detasat la Hunedoara

 • 10 decembrie 2012 la 10:38
  Permalink

  Si ce credeti ca o sa se schimbe? Un USL care domina 73% din Parlament si 90% din judet este fix un buldozer care trece peste toti cei care indraznesc sa i se opuna. Votul este vot, dar cunosc multi entuziasti care au sa-siplanga-n pumni de ciuda ce-au votat cand au sa vada si mai ales au sa simta „succesurile” useliste. Uselistii isi vor da mana si formula lor va fi „pe aici nu se trece”, „cine se leaga de noi…se leaga de viata si libertatea lui”. Vai de capul tau alegator roman..vor urma patru ani foarte lungi si foarte tristi, pardon…fooarte, foarte linistiti. S-a asternu linistea, stingeti lumina democratiei!

 • 10 decembrie 2012 la 13:52
  Permalink

  COLEGA PROBABIL ESTI PUTIN FRUSTRAT CA NU AI IESIT AI TAI,DAR REALITATEA ESTE ALTA.
  CINE A ADUS TARA UNDE ESTE SI A DUS POLITICA PUMNULUI IN GURA,OARE NU BASE CU ARMATA LUI?
  GANDESTE LIMPEDE SI VGEZI REALITATEA AU FURAT TOT CE A FOST DE FURAT SI AU DISTRUS FAMILI PRIN TAIEREA PENSILOR SI A SALARILOR(OAMENI NU AU M-AI AVUT BANI SA-SI PLATEASCA RATELE LA BANCI SI AU FOST ALUNGATI DINB CASELE LOR)

 • 10 decembrie 2012 la 14:36
  Permalink

  HAI PDL, JOS PSD!

 • 10 decembrie 2012 la 15:12
  Permalink

  Domnule Docea, felicitari pentru coordonarea campaniei electorale e catindatului care este! Ca fin observator, nu pot sa nu precizez ca nu ai cum sa castigi daca nu asculti manele si nu porti chiloti de dantela. Roz. Asadar, iti doresc spor la shopping si nu uita – un tub de vaselina poate face minuni in perioada asta!

 • 10 decembrie 2012 la 18:49
  Permalink

  Noi Minerii Vaii Jiului & Cetatenii am votat in bloc USL.

Comentariile sunt închise.