Asociația San Montan va organiza și în acest an evenimentul denumit ”De Crăciun fii mai bun”. Cu atât mai mult cu cât din cauza pandemiei și mai mulți semeni se află în necaz.
Membrii asociației caută soluții pentru a organiza evenimentul, respectând regulile sanitare impuse de autorități.
”Pentru că nu vom lăsa pandemia să ne oprească bucuria de a dărui celor mai puțin norocoși, vom căuta o modalitate de a organiza și anul acesta ( bineînțeles respectând regulile de distanțare impuse), evenimentul de caritate care ne face să ne amintim și de copiii cu posibilități financiare reduse! Așadar oameni cu suflet bun, sunt sigură că veți găsi acasă câte o hăinuță în stare bună care a rămas mică copilului vostru sau o jucărie de care vă împiedicați tot timpul pentru că cel mic nu se mai joacă cu ea! Vom strânge și bani pentru dulciuri (se pot aduce dulciuri dar să fie în termen,neexpirate)! Pentru detalii sunați la numărul 0723728624 în fiecare sâmbătă voi fi la sediul San Montan din Petrila (10,00-11,00 am)! Sunt sigură că mulți au și pot dărui câte ceva!”, spune Erika Santa, președintele Asociației San Montan.
La fiecare sfârșit de an, membrii Asociației San Montan din Petrila vin în sprijinul  copiilor care se află într-o situație dificilă. Moș Crăciun nu îi va uita nici în acest an pe micuți, iar membrii asociației vor fi solii moșului.
Cosmin BACIU