P refectul județului Hunedoara, Călin-Petru Marian, a participat ieri la recepția lucrărilor la Centrul logistic „WDP-Industrial Park”, aflat în Deva – zona Cristur. La predarea construcției către beneficiar a fost prezent și primarul municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea, care a sprijinit instituțional realizarea investiției.

În centrul logistic al companiei belgiene „Warehouses De Pauw Romania” va opera compania „Carrefour”, care va distribui de aici produse pentru întreaga rețea de magazine din Transilvania.
Prima etapă a investiției (hale industriale) recepționată ieri are o valoare de 20 milioane euro, urmând ca anul viitor să fie construită o extindere în valoare de alte 20 milioane euro. Potrivit municipalității este cea mai mare investiție realizată în Deva în ultimii 15 ani. La centrul logistic, construit cu participarea firmelor hunedorene de profil, vor fi create 300 de locuri de muncă.
„Este foarte important că în județ se construiește și se creează locuri de muncă pentru hunedoreni, în această perioadă în care economia are de suferit din cauza pandemiei. Trebuie făcut tot ce se poate pentru a sprijini mediul de afaceri.” a declarat Călin-Petru Marian, prefectul județului Hunedoara.