Clădire în flăcări în centrul Petroșaniului

O clădire veche, abandonată, din centrul municipiului Petroșani, a fost mistuită de flăcări, în această seară. Focul a izbucnit în perimetrul aflat între zona din spatele fostului oficiu poștal, în apropiere de sediul Muzeului Mineritului. Clădirea aparține de Poșta Română, dar, ca și sediul aflat în apropiere, a rămas în paragină, de ani buni.

Oamenii care au observat flăcările au sunat la 112.
Pompierii și mai multe echipaje de poliție și poliție locală s-au deplasat imediat la locul incendiului. Tot aici a ajuns și un echipaj SMURD, pentru că exista posibilitatea ca în interior să fie oameni. De altfel, clădirea este folosită ca adăpost temporar de oamenii fără casă. Cel mai probabil, focul ar fi pornit de la aceștia, dar se pare că nu mai era nimeni în interior.
Pompierii s-au căznit minute bune să stingă focul, pentru a evita extinderea flăcărilor și la restul construcțiilor aflate în vecinătate.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Clădire în flăcări în centrul Petroșaniului

  • 27 octombrie 2020 la 11:05
    Permalink

    Asa se va întâmpla ?i cu cl?direa de lâng? mag Jiul.(O cl?dire cu multiple posibilit??i de folosire) Boschetarii ?i golanii vor da foc ?i acolo. Toat? lumea doarme(de frica Covid ului?

Comentariile sunt închise.