Tânăra n-a acordat prioritate unui alt autoturism, l-a tamponat și aruncat într-o altă mașină de pe sensul opus.
Unul dintre șoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Șoferița care a produs carambolul a scăpat teafără. Polițiștii spun, în urma cercetărilor, că tânăra de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, a condus un autoturism pe strada Dr. Victor Șuiagă, din municipiul Deva, iar la intrarea în sensul giratoriu amplasat la intersecția cu strada Calea Zarandului, nu a respectat semnificația indicatorului ,,cedează trecerea,,.
”Nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva, pe care l-a tamponat și l-a proiectat pe sensul opus de mers, în autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Deva. În urma evenimentului rutier a rezulta rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism tamponat”, precizează anchetatorii.
Tânăra șoferiță este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. O altă tânără a fost rănită într-un accident rutier, de această dată produs în Hunedoara. Polițiștii spun că tânăra de 21 de ani, din localitate, traversa bulevardul Mihai Viteazu, pe trecerea pentru pietoni, dar a fost surprinsă și accidentată de autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani, din Hunedoara. Fata a fost rănită ușor, iar bărbatul vinovat s-a ales cu dosar de cercetare penală.
M. Gânju