În aceasta perioadă, majoritatea evenimentelor s-au mutat în aer liber. Toamna blândă și o locație cu decor natural, ne ajută să organizăm petrecerea perfectă.

Dar cu ce ne îmbrăcăm?

Pentru a avea o ținută perfectă, trebuie să ai în vedere câteva elemente cheie:

  • Include un element cu imprimeuri florale. Asortează una dintre piesele principale ale ținutei cu spațiul în care se va desfășura petrecerea. Fiind înconjurată de plante, iarbă și copaci, alege o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni cu imprimeu floral și combină-le cu culori neutre sau piese monocrome.
  • Folosește culori calde, de toamnă. Grădinile sunt pline de viață și culoare, așa că, încearcă să fii parte din peisaj alegând culori asortate: verde, vișiniu, mov, galben, maro.
  • Adaugă un sacou sau o jachetă. Chiar dacă este soare, toamna, zilele sunt mai răcoroase. Poartă peste rochie sau top, o haină cu detalii feminine, care să scoată în evidență ținuta. Micile detalii vor face diferența: croiala, nasturii speciali sau culoarea vor fi amprenta personală în ținută.
  • Alege-ți ținutele în funcție de tipul evenimentului. La un eveniment formal, optează pentru ținute clasice: rochii, fuste conice sau pantaloni și sacou. Dacă este o petrecere cu prietenii, alege o ținută mai relaxată: poți include jeanși sau fuste din blugi.
  • Poartă lenjeria potrivită. Adaptează culoarea și modelul cu ținuta aleasă. Este poate cel mai important detaliu de care trebuie să ții cont atunci când te îmbraci. Ideal ar fi să ai lenjerie intima potrivită pentru fiecare ținută din dulap.
  • Alege încălțămintea adecvată. Ținând cont de tipul și locul de desfășurare a evenimentului, vei avea nevoie de pantofi confortabili. Dacă petrecerea se va desfășura pe spațiu verde, evită tocurile. Poți opta pentru o pereche de botine sau pantofi cu toc mediu, de preferat cel pătrat sau tip platformă. Dacă este o petrecere pentru copii, unde trebuie să te miști foarte mult sau care include și activități sportive, poți alege o pereche de pantofi sport. Dacă ai nevoie de inspirație, găsești aici foarte multe modele potrivite: https://www.fashiondays.ro/g/aldo.
  • Asociază piese din garderoba de vară cu cele de toamnă. Poți combina rochii de vară cu un sacou sau o geacă de blugi, o pereche de pantaloni scurți clasici cu botine sau o salopetă cu un sacou. Puloverele și fustele de vară sunt și ele o combinație perfectă. Alege ce te reprezintă și îți oferă confort, nu neapărat ce este în tendințe.
  • Nu uita pălăria și ochelarii de soare. Vor completa ținuta și te vor proteja de soare.

Ține cont de detaliile prezentate mai sus și joacă-te cu accesoriile.  Acestea vor da o notă personală ținutei.

Personalizată, cu stil și confortabilă – astfel trebuie să fie o ținută pentru o petrecere în aer liber.