Analiză la CJ Hunedoara: Modernizarea DJ 687J, progres fizic de 40%

La sediul instituției, administratorul public, Costel Avram și reprezentanții CJ Hunedoara au evaluat împreună cu proiectantul, executantul și dirigintele de șantier stadiul proiectului precum și posibilitatea continuării lucrărilor pe perioada condițiilor meteo favorabile în cadrul proiectului de modernizare a unor sectoare ale DJ 687J. În acest moment, proiectul prezintă un progres fizic de 40%, lucrările fiind începute în luna iunie a acestui an.
Proiectul „Modernizare DJ 687J: Hunedoara – Boș – Groș – Cerbăl – Socet – Feregi, tronson km 21+400 – km 24+900 și tronson km 25+600 – km 27+400” presupune modernizarea părții carosabile, lucrări de asigurare a scurgerii și evacuare a apelor, de amenajare a intersecțiilor cu drumurile laterale, de marcaj longitudinal și montajul indicatoarelor rutiere.
Prin modernizarea tronsoanelor cu îmbrăcăminte pietruită se realizează îmbunătățirea condițiilor de circulație pentru localnici, pentru copiii din satele tranzitate, privind accesul la locurile de muncă, respectiv la școli și licee. De asemenea, existența unei căi de comunicații îmbunătățită va asigura efectuarea unui schimb superior și rapid de mărfuri.
Valoarea este de 6,5 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din bugetul CJ Hunedoara.

Advertisements

Un comentariu la „Analiză la CJ Hunedoara: Modernizarea DJ 687J, progres fizic de 40%

  • 20 octombrie 2020 la 19:47
    Permalink

    Nu uitati valea jiului !!! Modernizati drumurile judetene din valea jiului , ca de aici vin voturile pentru PSD .

Comentariile sunt închise.