Noi investiții cu finanțare europeană pentru dezvoltare locală la Vulcan. Sunt intervenții pentru dezvoltarea infrastructurii și investiții importante în sprijinul comunităților locale.
ADR Vest și Primăria municipiului Vulcan au semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare a infrastructurii rutiere din zona Crividia, zona de acces auto și pietonal – str. Crividia și Teodora Lucaciu.
Pe strada Teodora Lucaciu va fi refăcută infrastructura rutieră o lungime de 579,54 m și trotuarele pe o suprafață de 1.720 mp.
Pe strada Crividia se propune reabilitarea infrastructurii rutiere o lungime de 2.795,55 m și a trotuarelor pe o suprafață de 3.100 mp.
Partea carosabilă va fi încadrată de borduri și se vor realiza rigole pentru colectarea şi evacuarea apei.
Valoarea totală a proiectului este de 4.101.558 lei, din care 2.793.882 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, prin Regio-POR 2014-2020, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Obiectivul specific 9.1 – Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială, prin măsuri integrate
Perioada de implementare este de 13 luni.

Cosmin BACIU