Prime diferentiate pentru angajatii Apa Serv Valea Jiului

Cuantumul bonificatiei de sãrbãtori pentru fiecare angajat al Apa Serv Valea Jiului  nu va depãsi 300 de lei, însã nu toti vor primi acesti bani.

Conducerea operatorului de apã si canal din Valea Jiului a decis sã acorde prime salariatilor cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã, însã aceste bonificatii vor fi date fiecãrui angajat în functie de cât a muncit în anul 2012. Potrivit directorului general al societãtii, cuantumul primei va fi stabilit în baza unei metode de calcul ce are la bazã numãrul de zile lucrate efectiv de salariat. „Prima nu va depãsi 300 de lei însã pentru a lua maximul, adicã 300 de lei se va lua în calcul cât a muncit fiecare în anul 2012. Cel care nu a lipsit de la muncã va avea prima întreagã. Cel care a muncit mai putin va primi atât cât a muncit în anul 2012. Nu mi s-a pãrut corect sã primeascã toatã lumea la fel, si cel care a muncit un an de zile dar si cel care a chiulit”, a declarat, Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului. Conducerea societãtii pregãteste însã o surprizã pentru angajati si pentru prima datã de când s-a înfiintat societatea, le va pregãti o petrecere de sfârsit de an. „Conform întelegerii cu sindicatul vom da cadouri copiilor angajatilor. Vreau însã sã-i aduc pe oameni împreunã cu copiii si sã le dau cadourile sub bradul împodobit în curtea societãtii. Apoi sã ciocnim un pahar de vin fiert si sã luãm masa împreunã. Vreau sã fim toti la un loc, indiferent dacã este vorba de muncitorul care trage la cheie ori sef”, mai spune Avram. Pe de altã parte, pentru cã vin sãrbãtorile, seful operatorului de apã si canal din Valea Jiului a decis sã-i mai pãsuiascã pe datornici, însã dupã sãrbãtori se va trece iarãsi la debransãri dacã datoriile nu vor fi stinse.

Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Prime diferentiate pentru angajatii Apa Serv Valea Jiului

  • 6 decembrie 2012 la 11:15
    Permalink

    Se da prema si apa este scumpa iar la privat nu se da prema,Avram de la USL saraceste cetateni Vaii Jiului iar el se imbogateste si se ingrasa chiar pe timp de criza mondiala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.