Continuă investițiile în parcurile din Lupeni

Autoritățile locale de la Lupeni continuă investițiile în parcurile de pe raza localității. Se achiziționează noi ansambluri de joacă și cățărători. Peste 40.000 de lei alocă municipalitatea de la Lupeni pentru a dota parcurile cu echipamente noi, moderne și în același timp educative. Edilii din municipiul Lupeni au elaborat și implementat o serie de proiecte de investiții care au avut ca temă modernizarea parcurilor din municipiu, astfel încât fiecare dintre acestea să aibă o identitate specială și un public pe măsură. ”Am căutat să facem în așa fel încât parcurile din municipiul Lupeni să fie un loc de relaxare atât pentru copii și tineri, cât și pentru vârstnici. Practic, fiecare cetățean să regăsească într-unul sau altul din aceste frumoase parcuri ale municipiului Lupeni un loc plăcut, în care să-și petreacă timpul liber”, spune primarul Lucian Resmeriță. Primarul Lucian Resmeriță dă asigurări că întreținerea acestor locuri speciale în care cetățenii din Lupeni își petrec timpul liber va rămâne o activitate importantă a administrației locale, așa cum de altfel întreținerea tuturor zonelor verzi din oraș s-au bucurat și se vor bucura de această atenție.
La acest capitol, primarul Resmeriță apreciază și interesul și implicarea directă a cetățenilor care și-au adus, la rândul lor, aportul la înfrumusețarea zonelor verzi din cartierele în care locuiesc, motiv pentru care le transmite acestora mulțumiri pentru spiritul civic de care au dat dovadă.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Continuă investițiile în parcurile din Lupeni

  • 7 octombrie 2020 la 07:49
    Permalink

    Buna ziua dl. Primar Resmerita,
    In regula cu modernizarea ora?ului, dar nu credeti ca este mai important sa aduce?i investitori si sa crea?i locuri de munc? pentru cei din Lupeni???

Comentariile sunt închise.