Tiberiu Iacob Ridzi – care vine în fața petroșănenilor a cincea oară consecutiv pentru că se visează primar pe viață – are o „calitate” rară: din patru în patru ani reîncălzește aceleași PROIECTE, de care uită imediat ce păcălește electoratul să îl realeagă primar.

Am privit cu uimire cum, în continuare, domnul Ridzi se laudă cu „pionieratul în turismul schiabil”, cu investiții care nici acum nu există în Parâng, cum ar fi, de exemplu, tunurile de zăpadă. Da, gura păcătosului adevăr grăiește! La tunuri se pricepe, A DAT DESTULE TUNURI, multe, dar nu de zăpadă!
Să le enumerăm doar pe cele din ultimii patru ani. Ce promitea în 2016:
• Aqualand la Petroșani;
• Telegondolă din Petroșani în Parâng, 6 telescaune, 2 benzi ce urcă în munte, nocturna de pe pârtia 2A, achiziţionarea a 6 ratrakuri, a unui sistem de tiketing, a unui centru de servicii turistice la sosirea telegondolei, dar şi realizarea unei suprafeţe artificiale de schi pentru vară;
• Asfaltarea TUTUROR străzilor din Petroșani.
• Modernizarea TUTUROR locurilor de joacă pentru copii;
• Regenerare Socio-Economică – unde erau cuprinse cartierele Bosnia, Colonie, Colonia Ianza, Cartierul Saşa, ori zona Venus – Saturn;
• Amenajarea zonelor foste industriale de la Dâlja şi Livezeni;
• Reabilitarea termică a blocurilor pe fonduri europene;
• Mod de viață la nivel european pentru cetățenii municipiului nostru;
Tiberiu Iacob Ridzi, am un mesaj pentru tine! Înainte de a încerca să-i mai păcălești o dată pe petroșăneni că vei anvelopa blocurile, nu vrei tu mai bine să începi să tai urzicile și bălăriile dintre blocuri, că e iarba până la brâu!? Tibi, încetează cu poveștile electorale, că nu putem să punem schela în urzici și în gropi, că nu stă, se dărâmă schelele!
Înțeleg că Tibi Ridzi e foarte curios de programul meu de candidat. Tibi, eu nu mă iau la întrecere cu tine în povești electorale. Dacă tu vrei să jignești inteligența petroșănenilor și să le vinzi verzi și uscate, e treaba ta. Am un răspuns pentru tine: PROGRAMUL MEU ESTE SĂ REPAR ORAȘUL DUPĂ TINE! Iau de la tine un oraș neîngrijit, fără orizont, fără viitor, fără strategie de dezvoltare și îi dau RESTART, pentru bunăstarea petroșănenilor.

Costel Avram,
candidat PSD pentru Primăria Municipiului Petroșani

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană HunedoaraCOD Mandatar Financiar 21200019