Când vine apă murdară, chemaţi laboratorul Apa Serv!

Când sunt probleme cu calitatea apei, sunaţi la Apa Serv. Cei de acolo spun că există posibilitatea ca apa să vină murdară la robinet, după anumite lucrări, dar le cer  oamenilor care sesizează asta să sune şi imediat în zona lor va fi trimis laboratorul mobil de  analiză a apei.
Un locuitor din Colonia municipiului Petroşani a postat pe o reţea de socializare o filmare din care se vede clar că apa de la robinet este murdară. (vezi aici:)

Apa "potabila" la suprapret marca APASERV!Mocirla asta la ce pret se incadreaza ?Pentru asa ceva ne cereti bani?

Publicat? de Adi Motau pe Mar?i, 25 august 2020

Omul s-a revoltat gândindu-se că un copil, singur acasă, în vacanţă, ar putea să bea aşa ceva. „Oare realizează că apa respectivă nu este potabilă? Oare se gândesc că sunt copii singuri acasă, părinţii fiind la servici şi nu realizează că apa  respectivă nu este potabilă, că este extrem de periculoasă şi o bea fără să realizeze la ce sunt expuşi? Un copil ajunge în spital categoric dacă bea aşa ceva”, a scris pe pagina de socializare omul nemulţumit.  Cei de la Apa Serv, însă, recunosc că par mereu probleme, mai ales după lucrări şi le cer oamenilor să li se adreseze direct.  „Am avut o restricţie pe Cartierul Colonie. Procedural, noi, în urma fiecărei intervenţii, spălăm reţelele, aşa încât, la punctul de branşament, unde  este reţeaua comună să nu  fie afectată calitatea apei. Dacă suntem  sesizaţi în legătură cu acest aspect, împreună cu laboratorul mobil, intervenim. În Colonie, dacă am şti punctual, am merge să verificăm. Eu nu zic că  imediat la pornire, apa nu era  murdară, dar dacă ne sesizează pe loc, intervenim şi venim. Cel mai bine ar fi să ne sune, pentru că, dacă e din cauza unei restricţii, poate e capăt de reţea şi atunci ştim că apa poate avea o anumită curgere şi se poate tulbura. Noi suntem la  dispecerat oricând, 24 din 24 şi, în maxim 5 minute, ajungem la ei”, a spus Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului. Se poate întâmpla ca branşamentele vulnerabile să aspire apă murdară şi mâl în reţea şi,  tocmai de aceea, atunci când se  constată că apa este cu impurităţi, oamenilor li se recomandă să ceară ajutorul specialiştilor.
Diana Mitrache

Advertisements