Cum putem atrage mai mulţi turişti? Prin realizarea unei imagini de promovare a Parîngului cu ajutorul unor persoane  specializate în tehnici publicitare. Putem face din #Parîng “un brand turistic”. Este nevoie de implicarea tuturor pentru schimbarea  viziunii Ministerului Turismului şi factorilor importanţi asupra zonei noastre, asigurarea recunoaşterii turismului ca factor cheie economic al zonei după dispariţie mineritului.
Trebuie să existe persoane desemnate din cadrul UAT Petroşani care să aibă o legătură permanentă cu mediul de afaceri implicat în serviciile de tip turistic, astfel încât Petroşaniul şi Parîngul să fie promovat la nivel naţional şi chiar internaţional. Realizarea unei pagini de turism comune pentru rezervări, astfel încât unitatea turistică zonală să creeze posibilitatea dezvoltării investitorilor de la cel mai mic la cel mai mare.
Asigurarea mecanismelor de sprijin coordonat pentru organizaţiile de turism locale şi colaborarea cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Judeţului Hunedoara (#ADEH) la nivel judeţean este de asemenea foarte importantă.
Verificarea periodică de  către Comisia pentru Parîng a factorilor implicaţi în turism  astfel încât să fim siguri că se respectă standardele de calitate a produselor s i serviciilor, se ofere informaţii vizitatorilor şi astfel politica turismului zonal poate să fie un model.
Lucrările de infrastructură  trebuie derulate la termen şi  verificate astfel încât să se şi respecte clauzele contractuale.
Alege INDEPENDENT!!!
Daniel STEPAN la Primăria Petroşani