Atât a primit un tânăr de 19 ani, din Vulcan, după ce alături de doi tineri a bătut un localnic pentru a-l tâlhări de 8 lei, pentru că doar atât avea omul la el.
Pentru că s-a căit în faţa judecătorului, tânărul nu a ajuns după gratii. Anchetatorii spun că tânărul era însoţit de un adolescent de 16 ani şi un alt individ de 19 ani, însă cei doi nu au luat parte la infracţiune.
Condamnatul a profitat de faptul că bărbatul tâlhărit era băut şi i-a furat o borsetă în care avea actele, cheile şi 8 lei. Victima de 64 de ani a fost bătută şi jefuită chiar în fata uşii locuinţei sale, când îşi căuta cheile să deschidă. Soţia  bărbatului a alertat Politia Vulcan, iar la scurt timp autorul a fost prinşi şi cercetat sub control judiciar. Beneficiind de acordul de recunoaştere, K. Cristian a primit doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi a mai fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare în cadrul Primăriei Municipiului Vulcan sau în cadrul Primăriei Municipiului Lupeni. Dacă va comite o nouă infracţiune pe perioada termenului de încercare, tânărul va executa şi  pedeapsa primită  pentru tâlhărie.
Maximilian Gânju