Focar de COVID la un cult religios din Petrila

 

5 oameni sunt confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19 la Petrila, iar un al şaselea aşteaptă reconfirmarea analizelor. Este vorba despre membrii unui cult religios, care s-ar fi infectat după ce au participat la slujbă.
În judeţul nostru, alte două focare au apărut la fel, la Haţeg şi în Hunedoara.
Membrii unui cult religios din Petrila au intrat în izolare, după ce 5 dintre aceştia au contactat noul coronavirus. DSP a demarat o anchetă epidemiologică şi se aşteaptă ca numărul de cazuri să crească, după ce vor veni şi restul analizelor.  „În acest moment avem 5 cazuri confirmate acolo. Mai există un al şaselea caz, care se pare că este din acelaşi grup, doar că rezultatul a ieşit incert şi va fi retestată persoana. Din informaţiile pe care le avem este vorba despre membrii unui cult religios. Miercuri am declanşat ancheta epidemiologică şi urmează să contactăm persoanele ca să vedem exact despre ce este vorba”, a spus Sebastian Mezei, director DSP Hunedoara.
Marţi, în judeţul Hunedoara a fost confirmat cel mai mare număr de cazuri de mbolnăvire, de la începutul epidemiei. Înainte să sosească analizele celor de la Lupeni şi Petrila, avea 51 de bolnavi confirmaţi în 24 de ore. Iar de marţi, până miercuri, au mai fost confirmaţi alţi 71 de bolnavi.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Focar de COVID la un cult religios din Petrila

  • 12 august 2020 la 21:46
    Permalink

    S-au luptat pentru redeschiderea lacaselor de cult iar acum apar consecintele

  • 13 august 2020 la 08:43
    Permalink

    oamenii aceia au inteles importanta mastilor si distantarii sociale romanul insa e convins ca la el nu se aplica numai guvernul e de vina ca omul nu poarta masca si sta bot in bot cu toti basca chefuri si adunari ca la untold atata timp cat nu se vor aplica sanctiuni severe pentru cetateni nu vom stopa beleaua asta omul stie numai de bataie vorba buna e apa de ploaie ajungem paria europei

Comentariile sunt închise.