Se anunţă o campanie dură la Petroşani, după ce şi senatorul Cristian Resmeriţă a spus că se va implica în lupta electorală.
Decizia senatorului vine după ce principalul candidat din opoziţie, Tiberiu Iacob Ridzi a avut, la un post tv din Valea Jiului, o poziţie critică la adresa PSD.  Aşa că, la Petroşani, se ascut săbiile.
Primarul în exerciţiu de la Petroşani a avut, la finele săptămânii trecute, un punct de vedere dur la adresa PSD, acuzând membrii acestei formaţiuni politice de instigarea la revoltă a celor care l-au huiduit pe premierul Ludovic Orban. Din acest motiv, şi pentru că susţine că nu s-a implicat cu nimic în acest demers, senatorul  Resmeriţă a afirmat că va porni în lupta electorală de la Petroşani. „Eu vă spun că, din acest moment, o să fiu o prezenţă super-activă în Petroşani, făcând campanie pe jos, pe străzi, alături de candidaţii noştri, de câte ori îmi va permite timpul. Nu doresc ca acest lucru să fie interpretat ca un act de război de către actualul primar, ci, pur şi simplu, ca un act de normalitate, pentru că, dânsul a depăşit limita, vorbind în acea emisiune de mai multe ori de cât o face domnul preşedinte Iohannis”, a spus Cristian Resmeriţă, primarul municipiului Petroşani.
Reacţia primarului Tiberiu Iacob Ridzi  fost generată de protestul unui fost miner, însă, PSD Valea Jiului s-a dezis de gest, dar nu l-a putut exclude din contextul economic al ţării. „Actuala guvernare, condusă de domnul Orban, nu are voie de nimeni ca să fie influenţat, pentru a-i huidui.  Eu am fost în parc, şi, pur şi simplu, oamenii aşa se manifestă. Nu ştiu dacă e bine, sau mai puţin bine, şi nu  sunt eu cel care dă note. Dar e o stare de spirit faţă de o guvernare, care, din punctul meu de vedere e slăbuţă, Nu cred că poţi ă te aştepţi la altceva, în momentul în care nu creşti pensiile cu 40%, deşi există o lege. PSD nu pune pe nimeni să huiduiască pe nimeni, la fel cum sunt convins că erau lideri ai PSD,  care erau huiduiţi, pentru că erau huiduiţi”, a mai spus Resmeriţă.  Cristian Resmeriţă a dorit să atragă atenţia celor din opoziţie că este momentul să pornească într-o campanie, pe argumente.
Diana Mitrache