De marţi seara, până miercuri dimineaţa, mai multe străzi din zona centrală a municipiului Petroşani rămân fără apă. Este o lucrare pe care muncitorii de la Apa Serv o vor face noaptea, aşa cum li s-a recomandat, în ultima vreme.
O nouă întrerupere a apei este programată pentru o lucrare pe care muncitorii o vor putea face şi noaptea. De luni de zile,  celor de la ape li se recomandă, în măsura posibilităţilor, să facă asta, mai ales în orele în cre oamenii nu folosesc apă.
„Lumea a mai spus de ce nu lucrăm noaptea, doar că există anumite tipuri de lucrări ce fac  zgomot şi e clar că nu se pot face noaptea. De data aceasta avem o lucrare care  se va  realiza marţi spre  miercuri, pe noapte. Lucrările încep la ora 11,00, până la ora 6,00. Sperăm să o  terminăm puţin mai devreme, aşa încât populaţia să fie mai puţin afectată, ţinând cont de faptul că noaptea dorm ”, a spus Florin Donisă, şef departamentul Exploatare din cadrul Apa Serv.  Restricţia va fi în zona centrală a municipiului Petroşani, respectiv pe str. Al. Trandafirilor, Al. Florilor, Al. Poporului, Al. Pinului, Al. Crângului,  9 Mai, Avram Iancu, Cartier Carpaţi, 1 Decembrie 1918, blocurile 92 până la 118 inclusiv, Ion Creangă, Minerului, Nicolae Bălcescu, Casa de Cultură Ion Dulămiţă, Casa Sofia, SC. Instant, Iva X Sound, Brutăria Armicar, Piaţa Agroalimentară .
„Zonele afectate sunt: Aleea Poporului, zona pieţei  agroalimentare, zona Dimitrov şi străduţele din zonă, cum  ar fi cea de pe Vilelor, 13 septembrie. Lucrarea are ca scop eliminarea unor pierderi în zona pieţei şi poate fi executată noaptea, ca să eliminăm disconfortul generat de întreruperea alimentării cu apă”, a adăugat Florin Donisă.  Apa Serv are mai multe lucrări în fiecare oraş al Văii Jiului şi, de fiecare dată au existat discuţii legate de faptul că întreruperile de apă generează disconfort. Celor de la ape  li s-a recomandat să lucreze noaptea, însă, atunci când ete nevoie de săpături şi spărturi, este imposibil.
Diana Mitrache