Parcurile şi zonele de relaxare au fost şi sunt o prioritate pentru edilii de la Lupeni. Reabilitarea parcurilor a început încă de acum câţiva ani iar rezultatele sunt vizibile.
Toate parcurile au fost reabilitate iar în acest moment şi Parcul din Bărbăteni este gata să îi primească atât pe cei mici cât şi pe adulţi. a fost un proiect amplu în care s-a investit mult timp şi sume importante de bani dar rezultatul final este unul spectaculos. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă este de părere că parcurile din localitate sunt cele mai frumoase din întreaga Vale a Jiului.
”Avem cele mai frumoase parcuri în care am investit în ultimii ani. Şi în acest am investim foarte mulţi bani în parcuri pentru că îmi doresc ca şi cei mici dar şi cei mari să aibă un loc unde să se relaxeze şi să se simtă bine, să existe trasee pentru biciclete şi locuri special amenajate pentru copii ca să se joace. Parcurile trebuie să fie locul în care oamenii să se încarce cu energie şi să se simtă bine. Toate parcurile din municipiul Lupeni au fost reabilitate într-o proporţie foarte mare. Avem cele mai frumoase parcuri din Valea Jiului. În Parcul de la CAP, ca premieră, după ce am avut acele umbreluţe frumoase acum am adus mingi frumos colorate. Până în acest moment avem 800 de mingi şi am mai comandat încă 400 pentru că eu consider că vor înfrumuseţa acea zonă”, a declarat Lucian Resmeriţă primarul municipiului Lupeni.
Mai mult decât atât în urmă cu circa o lună au fost montate în Parcul de la CAP sute de mingi colorate care să aducă un plus valoare parcului care a fost şi el reabilitat.
Cosmin BACIU