Profesori de nota 1

Primele rezultate ale examenului de titularizare au fost afişate. Patru dascăli din judeţul Hunedoara au obţinut nota 10 la examenul de intrare în învăţământ.
Este vorba de Diana Maria Miţea din Deva, Diana Alexandra Reich din Hunedoara, Petronela-Alina  Ţopan din Hunedoara care au susţinut  examenul de titularizare la disciplină limba şi  literatura română,  pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor  instructiv-educative în grădiniţă de copii.
Tot nota 10 la examenul de titularizare la disciplină educaţie fizică şi sport a obţinut-o şi Andreea-Maria Todereanu din municipiul Deva.
La nivelul judeţului Hunedoara au fost consemnate şi note de 9.
La polul opus se află candidaţii care nu au reuşit să obţină nici măcar nota 5.  Au fost candidaţi care au obţinut câteva sutimi doar, note„le lor fiind ed sub 2.  De precizat este  faptul că pentru  a se titulariza pe post, candidaţii trebuiau  să obţină cel puţin  nota 7 la examenul de titularizare.
Cosmin BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Profesori de nota 1

  • 6 august 2020 la 22:14
    Permalink

    Si mai avem pretentii de a realiza performanta cu generatiile viitoare de elevi cu cadre didactice notate cu note de 1,2 3 la examen.Dar felicitari celor care au obtinut note de 10, cinste lor si sa obtina posturile mult aspirate

Comentariile sunt închise.