Este vorba de un bărbat de 57 de ani, din Ghelari, care nu are permis de conducere şi circula cu un moped pe o stradă din localitate.
Poliţiştii din Hunedoara  au fost anunţaţi telefonic despre faptul că pe strada Poiana din localitatea Ghelari, mopedistul a intrat într-o autoutilitară care staţiona pe sensul opus de mers al acestuia. În urma impactului nu au rezultat pagube materiale, conducătorul mopedului  refuzând transportarea sa la spital pentru investigaţi medicale.
”În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a informat IPJ Hunedoara.  Doi răniţi într-un alt accident
Printre victimele accidentului se află şi o femeie de 39 de ani. Evenimentul s-a produs din vina unui bărbat de 72 ani, din Certeju de Sus, care conducea un autoturism, pe strada Ciprian Porumbescu, din Deva, pe  sensul de mers bulevardul 22 Decembrie spre strada Mihai Eminescu. Acesta a pătruns pe contrasens lovind un autoturism, condus de un bărbat, de 40 ani, din Deva, iar  în urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla în staţionare. ”În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a unei femei în vârstă de 39 ani, din municipiul Deva, în calitate de pasager al autoturismului care circula regulamentar precum şi a conducătorului auto care a intrat pe contrasens. Aceştia au fost transportaţi  spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Hunedoara. Şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
Maximilian Gânju