O tânãrã de 18 ani sustine cã este hãrtuitã de iubitul ei, un bãrbat în vârstã de 56 de ani. Pe fir au intrat si politistii locali pentru cã în urma disputei amoroase, cei doi au perturbat activitatea scolii unde învatã fata.

Politistii locali din Petrosani au primit o plângere de la o elevã a Colegiului Hermes, fostul liceu economic din Petrosani, în care reclama faptul cã este hãrtuitã de fostul iubit, un bãrbat în vârstã de 56 de ani. Adolescenta s-a destãinuit politistilor dupã ce bãrbatul mai mare cu 38 de ani, a intrat cu forta în scoalã sã-i cearã socotealã pentru faptul cã l-a pãrãsit. „O elevã de la Colegiul Hermes a cunoscut o persoanã mai în vârstã si ulterior a decis sã rupã relatia. Este vorba de o problemã fãcutã cu mânuta ei ca sã spun asa. Respectivul nu o lasã în pace iar noi într-un final am reusit sã-l identificãm dupã numãrul masinii. Este din Petrila si încã nu am reusit sã discutãm cu el, va trebui însã sã vorbim pentru cã nu e normal ce se întâmplã. El a intrat si în scoalã si trebuie sã vedem ce este acolo. (…) N-a fãcut scandal a intrat în scoalã fãrã a avea dreptul”, a declarat seful Politiei Locale Petrosani, Dorel Neag.

I-a cerut înapoi cadourile

Amorezul de 56 de ani s-a ales cu plângere din partea tinerei nu pentru cã a încercat sã vorbeascã cu ea, ci din cauza faptului cã a mers la scoalã, iar colegii ei au vãzut diferenta de vârstã dintre cei doi. Acest lucru a fãcut-o pe adolescentã sã fie rusinatã, mai ales cã fostul ei iubit i-a cerut de fatã cu toatã lumea sã-i dea înapoi toate cadourile. „Deocamdatã avem ce spune fata, am discutat personal cu ea si i-am spus cã nu este o joacã. Vreau sã vedem si punctul lui de vedere si apoi sã actionãm în consecintã”, mai spune seful Politiei Locale Petrosani. Pentru cã nu a fãcut scandal dar a intrat abuziv în incinta liceului, bãrbatul  de 56 de ani ar putea scãpa cu un avertisment. Seful Politiei Locale Petrosani spune cã a  mai avut de a face cu mici dispute între amorezi pe la liceele unde subordonatii sãi patruleazã, însã un caz cu o diferentã de vârstã asa de mare nu a mai întâlnit.

Maximilian Gânju