Municipiul Petrosani va fi în sãrbãtoare la sfârsitul acestei sãptãmâni. Are loc cea de-a XV-a editia a Zilelor municipiului Petrosani.

La fel ca în fiecare an, vor avea loc diferite activitãti dedicate atât sportivilor, cât si membrilor marcanti ai comunitãtii locale. Evenimentele se vor încheia cu un foc de artificii. Municipalitatea de la Petrosani a încheiat licitatia pentru jocul de lumini, iar suma alocatã pentru acesta este de 8000 de lei, cu 2000 de lei mai putin fatã de suma stabilitã initial.

„Joc Artificii 10 minute, în municipiul Petrosani în data de 27.08.2016 ora 23-24”, se aratã în anuntul de pe SEAP. Potrivit anuntului de licitatie “la marile festivitãti, sãrbãtori nationale, campanii de reclamã sau campanii electorale, episodul culminant îl reprezintã cu sigurantã jocul de artificii de final. Spectacolul începe cu o multime de bombe si rachete de forme si culori diferite, dare luminoase apar pe cer, înfloresc crizanteme si salcii pletoase. Cascada de foc însotitã de pocnituri si culoare de la finalul jocului uimeste cu desãvârsire privitorii”.

În cadrul Zilelor municipiului Petrosani vor fi organizate diverse actiuni cultural-artistice si sportive printre care, concurs de orientare turisticã, competitii sportive de masã, concerte de muzicã usoarã si popularã în aer liber sustinute de formatii locale, precum si de formatii de renume din tarã.

Monika BACIU