●Fotbal. Reporter în teren | UN AMICAL REUȘIT

În ciuda unor temperaturi ridicate la ora meciului, pe un gazon excelent, Jiul Petroșani și Retezatul Hațeg au oferit un joc agreabil, cu un scor echitabilîn final, 1-1, fiecare echipă dominând o repriză. Ocazii de-o parte și de alta, mingi trimise în bară, mult efort. Iată un grupaj sub formă de fotoreportaj, de la fața locului.

JIUL – RETEZATUL HAȚEG 1-1
Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): A.Farkaș (min.46 Trașcă)-Bălăceanu, C.Ionică, R.Sandu, Keseg-A.Marin, Herciu, Bădărău, Bg.Petrescu-Garalicea, Berescu.
Retezatul Hațeg (antr. Daniel Bona): Pașca-Guță,Arcuși, Tuligă, Ardelean-Pițigoi, Tiric, Buzducea, D.Pușcă-Pârlea, I.Gavriluți.
Au mai jucat: A.Tonca (portar), R.Popa, Ov.Popesc, Ștefoni, R.Marcu, T.Marcu, Paraschiv.
Arbitru: Andrei Konicika-Petroșani | Spectatori: 100
GOLURILE: 1-0: Herciu (min.10), 1-1: Pârlea (min.85)

DECLARAȚII
„Suntem pe un drum ascendent, așteptăm următorul meci din Cupa României, dar, evident până la începerea campionatului (n.n.28 august), mai avem unele lucruri de pus la punct” a spus Avram Moldovan, antrenorul Jiului

„A fost un meci util, noi ne dorim ca la finalul acestui campionat să încheiem pe primul loc în Liga a IV-a Hunedoara. Avem tot sprijinul autorităților, cred că vom reuși”, declara Daniel Bona, antrenorul de la Retezatul Hațeg.

„BONETTI” VINE LA HAȚEG
Noul antrenor al Hațegului, Daniel Bona poreclit „Bonetti” (52 ani), părăsește după 27 de ani fotbalul brașovean, devenind din acest sezon antrenor la Retezatul Hațeg, în locul lui Flaviu Itul. Daniel Bona a jucat la Tractorul Brașov, Metrom Brașov și Precizia Săcele, toate în Divizia „B”. Antrenează din 2002 (Precizia Săcele, Unirea Târlungeni), perioada sa de vârf fiind la Corona Brașov, cu care a ajuns din Liga a V-a, timp de 6 ani, până în Liga I! După 2014 a mai antrenat la Cetate Râșnov, AFC Hărman, Steagul Roșu Brașov.

RELAXAȚI

Antrenorii Avram Moldovan și Cosmin Kanduth de la Jiul înaintea startului de meci cu Retezatul Hațeg.
FOȘTI COLEGI

Un dialog
între Simoneac (în albastru)
și Ov.Popesc, foști colegi la Retezatul Hațeg în urmă cu
câțiva ani
SECUNZII HAȚEGULUI
Foști jucători la echipe din Valea Jiului, Nelu Gavriluți și R. Bobu, studiind formula de echipă a Retezatului Hațeg.

UN AUSTRALIAN LA HAȚEG!
În repriza secundă, în echipa hațegană a
intrat Ovidiu Paraschiv, un jucător de 36 de ani, venit tocmai din Australia! El evoluează în Liga a V-a la Forestfield Perth,
capitala statului Australia de Vest (2 milioane locuitori) și a jucat pentru hațegani fiind în vacanță,
pentru menținerea
unui tonus bun.

 

Advertisements